Agressieveling slaat voorruit van ziekenwagen stuk


Een agressieve 36-jarige man heeft dinsdagavond een ambulance aangevallen. Voor de ingang van de spoedgevallen van het Hasseltse Jessa Ziekenhuis sloeg hij rond middernacht de voorruit van de ziekenwagen van de Bilzerse brandweer stuk. “De ambulance was met hoogdringendheid op weg, maar de man verhinderde de toegang tot de spoedafdeling. Onze ambulancier heeft duidelijk gemaakt dat het ging om een noodgeval. Maar de agressieveling kwam niet tot inkeer en sloeg in zijn woede de voorruit van de ambulance stuk”, zegt kapitein Frank Parthoens.

Bron = http://www.hbvl.be/cnt/dmf20180411_03458826/agressieveling-slaat-voorruit-van-ziekenwagen-stuk

#agressie #ziekenhuis

Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...
Recente berichten